zaterdag 15 oktober 2011

Midden Delfland Dag in Den Hoorn 2011Samen met mijn vriendin Monique, sta ik een paar keer per jaar op een marktje in Den Hoorn.
Zij heeft sinds kort  ook een blog,  het kreatief. Er zijn al een aantal leuke berichtjes op haar blog te lezen, dus neem eens een kijkje.We maken allerlei verschillende dingen. Dit jaar had Monique veel zeepjes in haar werkstukjes.  En ik  had meer het papier  bv notitieblokjes , repen chocolade, douchegels. Ook nog een leuke workshop nl een tag versieren met stempels en perfect pearls en daarnog een paar leuke linten bij. Zo kreeg je een speciale boekenlegger. Jammer genoeg was het niet druk. Het weer werkte niet mee. We zaten in de Hoornbloem en normaal is er ook de Rabo fietstocht die erlangs komt, maar het regende zoveel dat de mensen niet de fietstocht gingen maken.


Deze zeepkettingen hebben we samen in elkaar gezet/geregen. In een stukje folie mooi verpakt, tegen beschadigen en opgehangen aan een "stellage". (die moeten we nog wit verven voor de volgende keer!)

Geen opmerkingen: